Η Υπουργός Κατασκευών, Μεταφορών και Υποδομών, κα Ζόρανα Μιχάιλοβιτς, δήλωσε ότι η ανακατασκευή περίπου 5.000 χιλιομέτρων τοπικών δρόμων στη Σερβία θα ξεκινήσει το 2021 και ότι κατασκευάζονται επί του παρόντος 250 χιλιόμετρα νέων αυτοκινητοδρόμων.

Στην Pranjani, όπου επισκέφτηκε τα έργα στο συγκρότημα Halliard, είπε ότι είχε επενδυθεί ένα δισεκατομμύριο δηνάρια για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και ότι περίπου 200 χιλιόμετρα τοπικών δρόμων θα ανακαινιστούν το επόμενο έτος.

„Ο διάδρομος Morava κατασκευάζεται και ο Krusevac θα συνδεθεί με τον αυτοκινητόδρομο μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, αλλά εργαζόμαστε επίσης σε ένα δύσκολο τμήμα από το Cacak έως το Pozega, πολύ σημαντικό για αυτόν τον τομέα, η αξία της επένδυσης δεν είναι μικρή , ανέρχεται σε 450 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 », είπε. Πρόσθεσε ότι ο δρόμος Sremska Raca-Kuzmin κατασκευάζεται επίσης, καθώς και ότι θα ανακοινωθεί δημόσια πρόσκληση για τον «αυτοκινητόδρομο ειρήνης », για το τμήμα από Nis έως Plocnik περί τα τέλη Αυγούστου.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: грчки енглески