Αξιότιμε Επίτιμε Πρόξενε κύριε Βίκτωρ Ρουχωτά,
Με χαρά ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη του Πρέσβη της Σερβίας κ. Dusan Spasojevic, την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, στην Κεφαλλονιά αλλά και τη θετική διάθεση, τόσο από πλευράς σας ως επίτιμου Προξένου όσο και του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.
Το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος ως πρωτεργάτης στις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών και αντιλαμβανόμενοι τη διάθεση από πλευράς σας για τη βελτίωση των σχέσεων, σας παρακαλεί να ανακοινώσετε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς, ότι τους καλούμε να γίνουν μέλη του Επιμελητηρίου μας και να προτείνουν ένα μέλος τους το οποίο θα ορισθεί εντεταλμένος σύμβουλος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος στην Κεφαλλονιά. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η αρχή για τη στενότερη σχέση και συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων.
Επίσης, σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα δύο Forum Τουρισμού – Εναλλακτικού και Θρησκευτικού Τουρισμού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και στο Βελιγράδι.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνετε και παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
                  Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γεωργάκος                                Bane Prelevic
Πηγή: www.ekefalonia.gr

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: грчки енглески