Θεσσαλονίκη, 31 Μαίου 2018

Α.Π. 10087

Αγαπητά μέλη,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επιθυμώντας να συμβάλει στην ενίσχυση της ικανότητας καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, διοργανώνει εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης, με θέμα: «ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο κτίριο του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, το πρόγραμμα της οποίας βρίσκεται εδώ, στοχεύει στην ανίχνευση των δυνατοτήτων συνεργασίας τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων όσο και μεταξύ αυτών και ερευνητικών φορέων – ερευνητών, που εξειδικεύονται σε θεματικά αντικείμενα συναφή με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει εκδήλωση cocktail – δικτύωσης, στο roof garden του ΕΒΕΘ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και ερευνητές να συζητήσουν και να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας τους.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρόν Δελτίο Συμμετοχής, ως την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.

————————————————————————-
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: грчки енглески