Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) και του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος, συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση, με τίτλο: «Perspectives for TRAINOSE and Greece through the presence of the FSI Group» Οι προοπτικές που αναπτύσσονται για την ΤRAINOSE και την Ελλάδα, από την  FSI Group, την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

 

Σε τρεις ώρες και 20 λεπτά θα μειωθεί από το φθινόπωρο ο χρόνος της σιδηροδρομικής διαδρομής Αθήνας-Θεσσαλονίκης, με την έλευση του νέου τροχαίου υλικού, υπό την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνίου τα έργα της διπλής γραμμής ηλεκτροκίνησης. Αυτό εκτίμησαν εκπρόσωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της μητρικής της εταιρίας, του ομίλου Ferrovie Dello Stato Italiano, σε εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ιταλικής εταιρείας δεν έκρυψαν και το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της εταιρίας συντήρησης σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.

Μιλούν: Giovanni Rocca (Αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων FSI) Φίλιππος Τσαλίδης (Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ) Κατερίνα Νοτοπούλου (Προϊσταμένη Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης) Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: грчки енглески