Το Αστυνομικό Τμήμα Ευζώνων και το Τμήμα Τελωνείου Ευζώνων επισκέφθηκε ο πρόερδρος του Ελληνο-Σερβικού επιμελητηρίου Β. Ελλάδος κ. Κώστας Γεωργάκος και ο Γενικός γραμματέας κ. Bane Prelevic, συζητώντας για τα θέματα που προκύπτουν κατά τους θερινούς μήνες από τη μεγάλη άφιξη αλλά και αναχώρηση τουριστών και ιδιαιτέρως από τη χώρα της Σερβίας. Τόσο το Τμήμα Διαβατηρίων Ευζώνων όσο και το Τμήμα Τελωνείου Ευζώνων καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την μικρότερη αναμονή του μεγάλου αριθμού τουριστών.

Ένα ακόμη σημαντικό θέμα που συζητήθηκε αφορά τους επιχειρηματίες της Ελλάδας αλλά και της Σερβίας όπου επισκέπτονται  για επιχειρηματικές συναντήσεις τις χώρες οι οποίες συχνά ακυρώνονται εξαιτίας των καθυστερήσεων στην άφιξη τους. Οι ίδιες καθυστερήσεις κατά τους θερινούς μήνες συμβαίνουν και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του επιμελητηρίου. Το  Τμήμα Διαβατηρίων Ευζώνων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη  μείωση του χρόνου καθυστέρησης τόσο των επιχειρηματιών όσο και των μελών του Δ.Σ.. Επίσης επίσκεψη πραγματοποίησαν και στο συνοριακό σταθμό του Γεβλελη όπου υπήρξε ανάλογη δια θετική διάθεση από την πλευρά τους.

Τα μέλη του επιμελητήριου που πρόκειται να μεταβούν στη Σερβία μπορούν να ενημερώνουν 2 ημέρες νωρίτερα στο e-mail  του επιμελητήριου για να τους αποστέλλεται η συμφωνημένη με τους συνοριακούς σταθμούς διαπίστευση.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Greek Serbian