Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με θέμα “Η συμβολή της εξωστρέφειας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ο ρόλος του Εμπορικού Αντιπροσώπου”, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) και το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μoney Show.

Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιριών και οι διοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση πως θα πραγματοποιήσουν μία ίδια ημερίδα, με περισσότερη ανάλυση των θεμάτων από τους ομιλητές, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τα ερωτήματά τους.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Sinisa Pavic, o τέως Πρόεδρος Εκτελωνιστών και μέλος της Διοίκησης του Ο.Λ.Θ. και του Ε.Β.Ε.Θ. κ. Κωνσταντινος Καρούλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DK Consultants, κ. Δημήτριος Καραβασίλης και το Μέλος της Διοίκησης του Σ.Ε.Α.Β.Ε. και εμπορικός αντιπρόσωπος, κ. Αλέξανδρος Αρνάκης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο  ο Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Β.Ε., κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος.

Την ημερίδα συντόνιζε ο δημοσιογράφος, κ. Κρινής Παραγιώτης.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Greek Serbian