Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος στην 81η Δ.Ε.Θ.

logo-seave-with-words

Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει με δικό του stand στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

O χώρος του Σ.Ε.Α.Β.Ε. στεγάζεται στο Περίπτερο 13, στον τομέα 34, της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί προκειμένου να σας ενημερώσει για το ρόλο του εμπορικού αντιπροσώπου. Στο stand υπάρχει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από επιχειρήσεις – μέλη του Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Δ.Ε.Θ. γιορτάζει τα 90 χρόνια από τα εορταστικά εγκαίνια της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Οκτωβρίου 1926. Σχεδόν έναν αιώνα μετά, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και των πολιτικών εξελίξεων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία στο e-mail info@seave.gr.  Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Θ. είναι τις καθημερινές 16:00 – 22:00 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00 μ.μ.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Greek Serbian