Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Μίλος Τεόντοσιτς έγιναν… ξεναγοί για τις ανάγκες της Euroleague κι έδωσαν ραντεβού με τους φίλους του μπάσκετ στο Βελιγράδι, όπου θα διεξαχθεί το Final Four του 2018.

H Euroleague δημιούργησε ένα όμορφο video για να… προμοτάρει την τριήμερη «γιορτή» της για το 2018 και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Μίλος Τεόντοσιτς στάθηκαν στη σημασία που έχει για την Σερβία η διεξαγωγή του Final Four στο Βελιγράδι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το Final Four θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Είναι κάτι που το αξίζει η Σερβία. Οι Σέρβοι αγαπούν πάρα πολύ το μπάσκετ, το οποίο πιστεύω πως είναι το πρώτο άθλημα στη Σερβία. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θα την απολαύσουν όλοι», είπε ο «Ζοτς», ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ανέφερε:

«Πιστεύω πως το Final Four είναι πολύ σημαντικό για την Σερβία και τους φιλάθλους. Οταν ήμουν παιδί έβλεπα τα παιχνίδια της Euroleague και θα είναι πολύ ωραίο για τους Σέρβους φιλάθλους να δουν το Final Four».

Τέλος, ο Μίλος Τεόντοσιτς παρατήρησε πως «είναι κάτι τρελό, διότι δεν μπορείς να πεις για πολλές χώρες – ειδικά στην Ευρώπη – πως είναι χώρες του μπάσκετ. Πιστεύω πως η Σερβία και η Λιθουανία είναι οι δύο χώρες που το μπάσκετ είναι το πρώτο άθλημα. Οι Σέρβοι αγαπούν το μπάσκετ. Αν πας σε ένα ξενοδοχείο, όλοι θα σε αναγνωρίσουν. Ο Νάντο (σ.σ. Ντε Κολό) μου είπε πως με την εθνική Γαλλίας στο Βελιγράδι, τον αναγνώριζαν όλοι στο ξενοδοχείο. Ούτε οι Γάλλοι δεν τον αναγνώριζαν τόσο. Στη Σερβία αγαπούν το μπάσκετ».

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Greek Serbian