ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωρίστε την Εταιρία Simpo στην Διεθνή Έκθεση HoteliaPhiloxenia

 

Η Simpo, μέλος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο μελέτης και παραγωγής επίπλων και εξοπλισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με συνεχή παρουσία από το 1963 έως σήμερα, τόσο στην τοπική όσο και τη διεθνή αγορά.

Με εγκαταστάσεις σε πέντε χώρες (Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δημοκρατία της Σερβίας, Μαυροβούνιο και FYROM) και εργατικό δυναμικό που ξεπερνά τα 2.700 άτομα, η Simpo, είναι σε θέση:

  • Να πραγματοποιήσει την μελέτη και την κατασκευή της επίπλωσης
  • Να επιπλώσει και να παραδώσει 2.000 δωμάτια το μήνα
  • Να αποστείλει οικονομική προσφορά εντός 7 ημερών
  • Να παραδώσει την παραγγελία σε πλήρη λειτουργία σε 60 ημέρες
  • Να μεταφέρει τα προϊόντα σε ιδιόκτητα φορτηγά
  • Να δώσει εγγύηση 2 χρόνων
  • Να κατασκευάσει πιλότο σε διάστημα 6-15 ημερών
  • Να δώσει μοναδική ταυτότητα στο χώρο

Από το 1963 έως σήμερα έχει επιπλώσει περισσότερα από 170 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Σερβία, Κροατία, Ρωσία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ουκρανία, Φιλανδία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Κατάρ, Κύπρο, Λετονία, Σουηδία), επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ομίλους τραπεζών, εγκαταστάσεις δημοσίου, εμπορικά κέντρα, σχολεία, ιδρύματα υγείας και εστιατόρια.

Η πλήρης διαδικασία παραγωγής – από την μελέτη έως και την παράδοση ενός έργου – καθιστά τη Simpo μοναδική σε όλη την Ευρώπη, καθώς ικανοποιεί άμεσα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων λειτουργίας της, έχει γίνει γνωστή την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της, ενώ έχει αποκτήσει πελάτες (Hilton Hotels & Resorts, Four Seasons Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels κ.λ.) που εγγυώνται την ποιότητα της δουλειάς της.

Με σύγχρονες λύσεις, περιβαλλοντική συνείδηση και ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα στην επιλογή υλικών και επεξεργασίας (ISO 9001: 2001, EUROCERT (Σερβίας)  και QQS (Αυστρίας)), αποτελεί τη μοναδική εταιρία στη Σερβία που ελέγχει την παραγωγή από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν.

Η Simpo, αυτή τη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση HOTELIAPHILOXENIA από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη Simpo και τους αντιπροσώπους της από κοντά, στο Περίπτερο Π08ΙΣ στο stand 05 και να ενημερωθείτε.

Για πληροφορίες, ραντεβού και δωρεάν προσκλήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά από τις 11.00 έως τις 15.00 στο τηλέφωνο 2310 277798 ή με email στο info@greekserbian.com.

Για ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την έκθεση HOTELIA παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή επισκεφθείτε καθημερινά τα γραφεία του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, Τσιμισκή 54, 6ος όροφος, από τις 11.00 έως τις 15.00.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Greek Serbian