Με εξαιρετική επιτυχία οργανώθηκε την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, η συνέντευξη τύπου στην Ελληνική Πρεσβεία του Βελιγραδίου με σκοπό την παρουσίαση του 1ου Ελληνο-Σερβικού Forum  Τουρισμού, το οποίο θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Πολύτιμη στην οργάνωση της εν λόγω συνέντευξης τύπου ήταν η συμβολή του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Βελιγραδίου και, πιο συγκεκριμένα, της Συμβούλου Επικοινωνίας Α΄, κας. Μαρίας Μονδέλου.

Στη συνέντευξη τύπου, στην οποία παρευρέθησαν δέκα και πλέον δημοσιογράφοι και τρία τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας, οι ομιλούντες, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Σερβία, ο κος. Ηλίας Ηλιάδης, ο Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, κος. Κωνσταντίνος Γεωργάκος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, κος. Milivoje Miletic, δεσμεύτηκαν να εντείνουν τις προσπάθειες για δράσεις μέσα στο 2019, προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα