Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι το δεύτερο Belgrade Investment Days από τις 9 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017, με συμμετοχή περισσότερων των 400 εταιριών από όλο τον κόσμο.

Στo Forum παορυσιάστηκαν οι επενδυτικές δυνατότητες του Βελιγραδίου και δόθηκε η ευκαιρία στους τοπικούς επιχειρηματίες να βελτιώσουν περαιτέρω το επιχειρηματικό περιβάλλον όχι μόνο του Βελιγραδίου, αλλά και ολόκληρης της Σερβίας.

Ο κύριος Milivoje Miletic μέλος του Ελληνο – Σερβικού Επιεμλητηρίου Β. Ελλάδος και Διευθυντής του Επιμελητηρίου Βελιγραδίου τόνισε πως “Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει βαθιά σημασία. Περιμένουμε τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να τονίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να λάβουν τις απαντήσεις που πρέπει. Ελπίζουμε πως με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής.”

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο “Sava Center” με συνδιοργανωτή το Δήμο Βελιγραδίου, το CEDEF, το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Βελιγραδίου.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα