ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβίωσε η Ημέρα Εμπορικού Αντιπροσώπου στην 83η Δ.Ε.Θ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00μ.μ. η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ. Helexpo με τίτλο «Ημέρα Εμπορικού Αντιπροσώπου».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το πρώτο μουσείο σύγχρονης τέχνης που ιδρύθηκε το 1979 στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει όλους τους τομείς της σύγχρονης τέχνης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύνδεσμο και σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα της Βορείου Ελλάδος, ο εκλιπών Πρόεδρος, Ρέμης Χατζησάββας, τα μέλη του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου επί της Προεδρίας αυτού, κύριοι Στέφανος Ζήσης, Ιωάννης Σαρρής, Γρηγόρης Χατζηνικολάου και Διονύσης Παπαγιάννης, ο επί πολλά έτη Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Μπακατσέλος, καθώς επίσης, και η Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. Helexpo για την χρόνια υποστήριξη της στον Σύνδεσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Sinisa Pavic, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ανεξάρτητων Εμπορικών Αντιπροσώπων Εισαγωγής – Εξαγωγής και Διανομέων (Ο.Σ.Α.Ε.Α.), κ. Χρήστος Τσούτσουβας, η Γενική Γραμματέας του Β.Ε.Θ., κ. Πολύμνια Αλεξιάδου, το μέλος Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Β.Ε.Θ., κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, το μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Θ., κ. Χάρης Αλεξόπουλος, το μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Θ., κ. Θωμάς Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Helexpo, κ. Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ανεξάρτητοι εμπορικοί αντιπρόσωποι από όλη την Θεσσαλονίκη.

Τα τιμώμενα πρόσωπα έλαβαν τις πλακέτες τους και ο Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ο ΣΕΑΒΕ είναι ζωντανός. Δεν υπογράψαμε τη διάλυσή του. Είμαστε εμείς που συνεχίζουμε τον ιστορικό αυτό Σύνδεσμο και είμαστε περήφανοι για αυτό. Πατάμε στα πόδια μας και αυτό χάρη σε κάποιους ανθρώπους, που πίστεψαν ότι ο Σύνδεσμος μπορεί να αναστηθεί και να προχωρήσει.»

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα