Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμα εκδήλωση του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Βελιγραδίου, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, έγινε μία παρουσίαση του Βελιγραδίου με τίτλο “Belgrade Winter Highlights 2019”, η οποία έκανε ξεκάθαρο, στους παρευρσκομένους, το γεγονός πως το Βελιγράδι αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους χειμερινούς μήνες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος και η κ.Ljiljana Alajbegović, Διευθύντρια Ανάπτυξης και Marketing του Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου ευχαρίστησαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους προσκάλεσαν να επισκεφθούν το Βελιγράδι για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι τον τουριστικό του πλούτο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση του και ο Πρέσβης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, κ. Branko Dokić.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα