Αργυρός Λεωνίδας

“Ο Αργυρός Λεωνίδας γεννήθηκε στο Δήμο Πρέβεζας όπου ζει και εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός ξένων γλωσσών, ραδιοφωνικός παραγωγός και ως DJ.

Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού της εύρυθμης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, της Υπηρεσίας Τουρισμού, του Δημοτικού Ωδείου, του Αυτοτελούς Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πρέβεζας.

Για αρκετά έτη έζησε, σπούδασε αλλά και εργάστηκε στην Ιταλία.

Διετέλεσε υπάλληλος της ΛΓ ΕΚΠΑ Πρέβεζας – Άρτας όπου και ανέπτυξε και ολοκλήρωσε το μεταφραστικό project των δύο αρχαιολογικών μουσείων σε Πρέβεζα και Άρτα, έργο το οποίο παραμένει και ως σήμερα.

Έχει επιτελέσει επίσης υπεύθυνος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στη Ρώμη.”

Γεωργάκος Κώστας

“Ο  Γεωργάκος Κώστας είναι Co-Founder και CEO της Georgakos & Parthenon Real Estate που ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων μεσιτικών υπηρεσιών σε Έλληνες και ξένους επενδυτές του real estate με δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι καλός γνώστης των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Georgakos & Parthenon Real Estate, έχει οργανώσει δεκάδες συνέδρια και συναντήσεις ενημερώνοντας για ακίνητα και επενδύσεις στην Ελλάδα καθώς και για πιθανές ευκαιρίες.

Είναι πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Τιμών και Εκτίμησης  Ακινήτων Ελλάδος, Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πρόεδρος του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής.

Πρώην Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδας και πρώην ειδικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακινήτων Ελλάδος (FIABCI).

Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.georgakos.com

Γκάτζιου Πάτρα

“Η Γκάτζιου Πάτρα είναι Owner και Managing Director της Voyager Travel & Congress.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Βυζαντινές Σπουδές & Ιστορία της ανωτέρω σχολής και στη Διοίκηση και Οικονομικές Σπουδές (FRANCHISING) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και Διδακτορικό Τίτλο στις Βυζαντινές & Κοινωνικές Σπουδές από το PANTHEON – SORBONNE UNIVERSITE OF PARIS- FRANCE.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με τον Τουρισμό και τις Πωλήσεις και μετρά περισσότερο από 30 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του Τουρισμού.”

Θεοδωρακάτος Άγγελος

“Ο Θεοδωρακάτος Άγγελος δραστηριοποιείται στον κλάδο του Τουρισμού διατηρώντας Ξενοδοχειακή μονάδα στο  Αργοστόλι   Κεφαλονιάς. Η ενασχόληση του με τον κλάδο της φιλοξενίας μετρά ήδη 16 χρόνια. Παράλληλα είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και  από το 2015 εκπροσωπεί  την Ένωση σε πανελλαδικό επίπεδο ως εκπρόσωπος στη Πανελλήνια ομοσπονδία Ξενοδόχων”

Καντζιούρης Γεώργιος

“Ο Καντζιούρης Γεώργιος είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτος πανεπιστημίου Αγγλίας με εργασιακή εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα των ακινήτων γενικότερα σε 4 χώρες, όπως Αγγλία, Ελλάδα, Καναδά και Κύπρο, συμμετέχοντας σε αξιόλογα έργα παγκοσμίου φήμης.

Είναι μέτοχος οικογενειακής κατασκευαστικής επιχείρησης με την επωνυμία “ΕργοΔομηση”, στον τομέα της ανάπτυξης ακίνητων με ιστορικό από το 1980 στην περιοχή της Πιερίας και δραστηριότητα περίπου 2000 κατοικίες.”

Κυριζίδης Μάκης

“Ο Κυριζίδης Μάκης (Εφραίμ) γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στη Φιλοσοφία & Μεθοδολογία Δικαίου της ανωτέρω σχολής.

Μάχιμος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Με έντονη παρουσία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σήμερα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Αιρετός εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην ΚΕΔΕ και Μέλος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης σε προηγούμενες Δημοτικές θητείες, Διαμερισματικός και Δημοτικός Σύμβουλος.”

Λασκαράτος Γεώργιος

“Ο  Λασκαράτος Γεώργιος είναι Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης και εν ενεργεία αυτοδιοικητικός. Απόφοιτος της Σιβιτανίδειου σχολής, στο τμήμα της Μηχανολογίας. Δραστηριοποιείται στη βελτίωση σκαφών αναψυχής και στο εμπόριο. Εκλέγεται στο επιμελητήριο από το 1998 μέχρι και σήμερα.”

Μπίλλιας Πάρις

“Ο Μπίλλιας Πάρις είναι Διπλωματούχος Πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1985 – 1990).

Από το 1990 έως το 2002 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Από το 2002 έως σήμερα είναι συνιδρυτής και τα τελευταία χρόνια πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τεχνικής εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της  επαγγελματικής του καριέρας έχει εκπονήσει, επιβλέψει, και συντονίσει δεκάδες σύνθετα οικοδομικά και τεχνικά έργα πολιτικού μηχανικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει εκλεγεί πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης από το 1999 – 2005, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου τμήματος  Κεντρικής Μακεδονίας από το 2007  και πρόεδρος από το 2014 έως το 2019.

Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το 2019 έως σήμερα.

Μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερευνητικού  Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών  (ΙΤΣΑΚ)  από το 2009 -2011.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς  (ΚΕΔΑΚ) από το 2014 –2019,

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης από το 2017 έως  σήμερα.”

Νανιόπουλος Αριστοτέλης

“Ο Νανιόπουλος Αριστοτέλης είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός (1975) και Αρχιτέκτονας Μηχανικός (1981) του Α.Π.Θ., με πτυχίο μεταπτυχιακής ειδίκευσης (Master) στην Επιχειρησιακή Έρευνα (1976) από το Πανεπιστήμιο Cranfield της Αγγλίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στα Συστήματα Μεταφοράς (1988) από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (Τ.Π.Μ.) του Α.Π.Θ.

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 160 επιστημονικές εργασίες και έχει συμμετάσχει ή/και συμμετέχει σε περισσότερα από 55 Ερευνητικά Προγράμματα, με ανάθεση από ελληνικούς και διεθνείς φορείς, κύρια την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αρκετά από αυτά μάλιστα ως Γενικός Συντονιστής. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως σύμβουλος στην εκπόνηση διαφόρων μελετών Συγκοινωνιακών έργων και Πολεοδομίας.

Το 1996, δημιούργησε και έκτοτε διευθύνει την Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφοράς του Α.Π.Θ., με αξιόλογο εφαρμοσμένο ερευνητικό έργο στις προηγούμενες θεματικές περιοχές”

Ποταμιάνος Ελευθέριος

“Ο Ποταμιάνος Ελευθέριος είναι κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Έχει εκτεταμένη γνώση της κτηματαγοράς και πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής. Είναι ενεργό μέλος της FIABCI HELLAS και έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης τριών κτηματομεσιτικών εταιρειών και εκτιμητής ακινήτων πιστοποιημένος από την Staregister, έναν διαπιστευμένο φορέα του IAS.

Τα άρθρα του εμφανίζονται τακτικά σε εφημερίδες και ο ίδιος εμφανίζεται επίσης σε ενημερωτικές εκπομπές για να πληροφορήσει και να συμβουλεύσει για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.”

Πρεσβύτερος Παναγιώτης Καρατάσιος

“Ο Πρεσβύτερος Παναγιώτης Καρατάσιος είναι Ιερέας και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχάγγελου Γαβριήλ – Ζέμουν, Βελιγράδι – Σερβία.”

Χείτας Ηλίας

“Ο  Χείτας Ηλίας είναι ο ιδρυτής και CEO της iarts. Γεννήθηκε το 1979 στη Έδεσσα του νομού Πέλλας και αφού εργάστηκε σαν developer σε εταιρίες στη Θεσσαλονίκη, το 2008 δημιούργησε την iarts. Σήμερα η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στο τομέα των CRM για μεσιτικά γραφεία όπως επίσης και στον τομέα της ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων και web εφαρμογών.”

Χρήστου Ευάγγελος

Ο Χρήστου Ευάγγελος είναι Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Από το 2020 είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. 

Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία και έχει διδακτορικό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ του Πολιτιστικού Τουρισμού από το University of Wales, μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ίδιο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάνατζμεντ από το Leicester University, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ από το Chartered Institute of Marketing, και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας από το Anglia Ruskin University.

Είναι Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Επίσης, είναι Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών «TourLab», του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Το συγγραφικό και ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει περισσότερες από 150 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και σε διεθνή συνέδρια, συμμετοχή σε 34 εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα (στα 12 ως επιστημονικά υπεύθυνος), 4 ερευνητικές μονογραφίες, καθώς και 4 βιβλία στα Ελληνικά και 2 Αγγλικά. 

Ο Ευάγγελος Χρήστου είναι αρχισυντάκτης (Editor-in-Chief) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές ανοιχτής πρόσβασης Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing το οποίο είναι διαθέσιμο στην διεύθυνση: www.jthsm.gr

Διαθέτει πολύχρονη ερευνητική και διδακτική εμπειρία στα αντικείμενα του μάρκετινγκ τουρισμού, ερευνητικών μεθοδολογιών και ηλεκτρονικού επιχειρείν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όσο και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (Universite Lyon ΙΙΙ και Institut Paul Bocuse της Γαλλίας, National Chia-Yi University της Ταϊβάν και Universita di Bolzano της Ιταλίας).

Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με θέματα μάρκετινγκ, εικόνας και branding τουριστικών προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων, πολιτιστικού τουρισμού, οινοτουρισμού καθώς και ηλεκτρονικού επιχειρείν, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε συμβουλευτικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό.

Διατέλεσε Πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού EuroCHRIE (European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education) που εδρεύει στην Ελβετία, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του International CHRIE που εδρεύει στις Η.Π.Α. Για το επιστημονικό και συγγραφικό του έργο έχει βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών καθώς και από την Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος. Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Chartered Marketer από το Chartered Institute of Marketing της Μεγάλης Βρετανίας.

Ξένοι Ομιλητές 

Zdraveski Maja

Zdraveski Maja has a Bachelor degree from University of Novi Sad, Faculty of Economics (1999-2005) Study programme – Finance and Accounting. Working experience:

Chamber of Commerce and Industry of Vojvodina, 11/2006-in course

Department for Economic Trends and International Economic Relations – is analyzing the main indicators of economic and business trends, primarily in AP Vojvodina and providing informative and analytical support to business entities – members of the Chamber and for the development needs of the Provincial Government, professional associations, domestic and foreign investors.”

Kostov Nikola

Kostov Nikola has a Bachelor of Science: Graduated Lawyer- 1975 (Faculty of Law Iustinianus Primus).

He has more than 40 years managerial experience in the transport and logistics industry. Expert in wide range of legal and regulatory processes and procedures in the whole Balkan region, given the educational background in Law. Representative of many international companies and frequent visiting guest speaker and lecturer on faculties and universities in the region:

Independent Advisor and Consultant for Transport and Logistics, General Manager of the National Railways in North Macedonia, General Manager of Forwarding and Logictics Company – Milsped, General Manager of Forwarding and Logictics Company – Interagent, Director of Legal Department – Fersped”

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα