Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, η εκδήλωση με τίτλο “Serbian Night”, η οποία διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Βελιγραδίου σε συνεργασία με το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος στα πλαίσια της παρουσίασης του τουριστικού πλούτου της πόλης του Βελιγραδίου.

Στην εκδήλωση το σχήμα “Ornament” πραγματοποίησε την παρουσίαση της χορευτικής παράδοσης του Βελιγραδίου, η οποία είχε ως θέμα τον Χειμώνα στο Βελιγράδι. Το χορευτικό σχήμα απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, καθώς υπέδειξαν με τον καλύτερο και πιο φαντασμαγορικό τρόπο το χορευτικό τους ταλέντο.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος, πραγματοποίησε επίσημο χαιρετισμό προς τους καλεσμένους και η κ.Ljiljana Alajbegović, Διευθύντρια Ανάπτυξης και Marketing του Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου έκανε μία σύντομη περιγραφή της σέρβικης αποστολής και εξέφρασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς τόσο προς τα μέλη της αποστολής όσο και όλους τους προσκεκλημένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίαση τους η Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Glisic Dragana, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Πάρης Μπίλλιαςο Πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. κ. Σωτήριος Θεοφάνης και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα