Θεσσαλονίκη 30.5.2017

                                                                                                       

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
και
το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

 

       σας προσκαλούν σε Ημερίδα, με θέμα: “Το νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα: Νέα δεδομένα, προκλήσεις και προοπτικές”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (14ο  χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Θέρμη).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αναλυτική πληροφόρηση για τις πρόσφατες αλλαγές στη ασφαλιστική νομοθεσία.
Ειδικότερα θα αναπτυχθούν από τους κάτωθι εισηγητές τα εξής θέματα:

-Κωνσταντίνος Ζιγκερίδης, Διευθυντής ΕΦΚΑ, Υπουργείο Εργασίας: Το νέο ασφαλιστικό καθεστώς, Ανάλυση διατάξεων ν.4387/2016 και των σχετικών εγκυκλίων και εγγράφων. 

-Τρύφωνας Παρτσής, Στέλλα Χριστίδου, Β. Καράογλου Α.Ε. Αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα- Επιπτώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές εμπόρων, ελεύθερων επαγγελματιών, επιτηδευματιών, αυτοαπασχολούμενων, εταίρων, επιχειρήσεων.

-Ανδριανή Ανθοπούλου, Δικηγόρος, Αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα- Επιπτώσεις στις συντάξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλητών με το ακροατήριο.

Προκειμένου να αξιοποιηθεί με το καλύτερο τρόπο η συμμετοχή των ως άνω ομιλητών, παρακαλούμε  να μας διαβιβάσετε γραπτά, μέχρι την Πέμπτη 8/6/17, τυχόν ερωτήματά σας, προκειμένου να τα διαβιβάσουμε στους εισηγητές για να λάβετε απάντηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρόσκληση σε μέλη ΕΦΚΑ 2017 – Πατήστε ΕΔΩ

Δελτίο Συμμετοχής – Πατήστε ΕΔΩ

Πρόγραμμα ΕΦΚΑ – Πατήστε ΕΔΩ

Δελτίο ερωτήματος ΕΦΚΑ – Πατήστε ΕΔΩ

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα