Προς τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΑΒΕ

 

Ημερίδα

“Χρηματοδοτικά εργαλεία των τραπεζών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επιθυμώντας να συμβάλει στην έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης παγίων και κεφαλαίων κίνησης, με ευνοϊκούς όρους, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Χρηματοδοτικά εργαλεία των τραπεζών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη, με την παρουσία εκπροσώπων των Τραπεζών ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των Τραπεζών θα παρουσιάσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουν, μέσω των συμφωνιών που έχουν συνάψει με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθώς και κάθε άλλο πρόγραμμα ευνοϊκής χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι εξής:

  • κ. Σπυρίδων Ρεντετάκος, Διευθυντής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Τράπεζας ALPHA
  • κ. Ζαψαλής Δημήτρης, Επικεφαλής Κέντρου Πιστοδοτήσεων Β2 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας
  • κ. Γεώργιος Χατζησάρρου, Διευθυντής Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Νέων Δανείων Βορείου Ελλάδος της Τράπεζας EUROBANK
  • κ. Ελένη Πίτσιου και κ. Μαρίνα Κωτσορίδη, Υποδιευθύντριες της Μονάδας του Green Banking & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

—————————————————————————————————–

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένο το παρόν Δελτίο Συμμετοχής, στο e-mail beni@ebeth.gr ή georgiou@ebeth.gr ως την Παρασκευή 23.6.2017.

Για το Δελτίο Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα