Ημερ.: 13/05/2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dusan Spasojevic και η Διοίκηση του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας επισκέφθηκαν τον Δήμο Βόλβης

Με πρωτοβουλία του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βόλβης, κυρίου Διαμαντή Λιάμα και φορέων της περιοχής με τον πρόσφατα ορισθέντα Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dusan Spasojevic.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα και συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Sinisa Pavic, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Κώστας Γεωργάκος και κ. Ελευθέριος Γεωργιάδης και πλήθος δημοτών και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα διαπιστώθηκε η μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Βόλβης και της Σερβικής πλευράς, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός πως το μεγαλύτερο ποσοστό τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή είναι Σέρβοι.

Ο Πρέσβης, κ. Dusan Spasojevic, συνεχάρη το Δήμαρχο για τις άψογες τουριστικές υποδομές της περιοχής του, πράγμα που εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους Σέρβους τουρίστες. Αποφασίστηκε δε, η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών και σε άλλους τομείς, πέραν του τουριστικού.

 

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα