Σεμινάριο Α’ Βοηθειών

για επαγγελματίες – επιχειρηματίες – στελέχη επιχειρήσεων – φορείς

 

Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) διοργανώνουν Σεμινάριο Ά Βοηθειών για επαγγελματίες – επιχειρηματίες – στελέχη επιχειρήσεων – φορείς.

Το Σεμινάριο με τίτλο «Μαθαίνω να σώζω μία ζωή» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, από τις 17:00 έως τις 21:00, στα γραφεία του Συνδέσμου, Τσιμισκή 54, 6ος όροφος.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία – επιχειρηματία – στέλεχος επιχείρησης ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσει ικανό να αναγνωρίζει απειλητικά και μη για τη ζωή περιστατικά και να είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.), με συνεχή προσφορά και γνώση από το 2003, διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στο ενεργητικό τους, οι οποίοι θα υλοποιήσουν με άριστο τρόπο το Σεμινάριο, το οποίο είναι διάρκειας 4 ωρών.

Τα μέλη του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) έχουν προτεραιότητα. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε group των 25 ατόμων.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν και πιστοποίηση παρακολούθησης, έγχρωμο οδηγό πρώτων βοηθειών και πορτοφόλι μπρελόκ (περιλαμβάνει γάντια μιας χρήσης).

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα