Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Ημερίδα του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων (Σ.Ε.Α.Β.Ε.)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) με θέμα “Ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος στη σύγχρονη, διεθνή και ελληνική αγορά”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στα γραφεία του Συνδέσμου Τσιμισκή 54, στον 6ο όροφο.

Την Ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Χρήστος Τσούτσουβας, Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Αθηνών (Ο.Σ.Α.Ε.Α.), ο οποίος τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ο.Σ.Α.Ε.Α. θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλει η Διοίκηση για την προώθηση του επαγγέλματος του Εμπορικού Αντιπροσώπου στη Βόρεια Ελλάδα.

1 (1) 13282251_1389726454378186_138909868_n

Ο κ. Τσούτσουβας αφού ανέφερε πως “οι Εμπορικοί Αντιπρόσωποι αποτελούν ένα ξεχωριστό κλάδο του Εμπορίο. Το γεγονός ότι ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος δεν αποτελεί μόνο έναν τεχνικό σύνδεσμο, αλλά και έναν ανθρώπινο, αποτελεί γεγονός υψίστης σημασίας στη σημερινή τεχνολογική εποχή”, τόνισε πως “στην σημερινή Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας φαίνεται ότι ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος πρέπει να στραφεί περισσότερο στον εξαγωγικό του ρόλο”.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις της εμπορικής αντιπροσώπευσης, το ρόλο του Εμπορικού Αντιπροσώπου στη σύγχρονη εποχή, αλλά και το σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο στην Ευρωπαϊκή και στην Ελληνική έννομη τάξη.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Σερβικα Αγγλικα